31. joulukuuta 2017

136/412 Vuoden viimeinen

Nyt olisi vuoden viimeisen blogipäivityksen aika. Tätä ennen blogi on päivittynyt 90 kertaa, saadensa alkunsa päähänpistosta huhtikuussa. Tätä ennen oli kypsynyt ajatus lääketieteelliseen pyrkimisestä, jota kohti vieläkin tavoittelen.

Kulunut vuosi on jälleen ollut omalla tavallaan ainutkertainen niinkuin jokainen tätäkin ennen eletty. Toukokuussa saimme tietää perheemme odotetusta tulokkaasta, kesällä olimme ensimmäistä kertaa perheenä ulkomailla ja vaihdoin muunmuassa työpaikkaa. Isoja asioita on tapahtunut pienten arkisten sattumusten ohella. Iloa, surua ja hammasten kiristystä kaikissa sateenkaaren väreissä on meidän perheessä maalailtu. Kiitollinen on se sana, jolla voisin kuvata tämän hetkistä fiilistä.

Innolla odotan mitä tuleva vuosi tuokaan tullessaan ja aion ottaa sen vastaan positiivisin tunnelmin!
Kiitos läheisilleni, perheelle ja ystäville kaikesta mahdollisesta tuesta ja tsemppauksesta! Kiitos teille kaikille blogiani lukeneille ja kommentoineille! Kiitos MAFY-valmennus!

Hyvää uutta vuotta 2018! 

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...