7. syyskuuta 2017

251/412 Lähtötason testaus

MAFY- valmennus on nyt julkaissut lähtötasotestin, jonka avulla voi testata fysiikan, kemian ja biologian osaamistaan. Testin jälkeen on nähtävissä malliratkaisut tehtäviin ja mitkä tehtävistä sait tehtyä oikein. Myöhemmin, kun on saatu riittävä määrä tuloksia on mahdollista saada yhteenveto sähköpostitse, josta näkee kuinka itse on pärjännyt verrattuna muihin kokeen tehneisiin. Lähtötasotestiin pääset linkistä: http://www.mafyvalmennus.fi/lahtotasotesti
Lähtötasotestin lisäksi MAFY-valmennus tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ilmaista opiskeluvalmennusta. Kokeillessaan ei ainakaan varmasti häviä mitään, joten rohkeasti kokeilemaan!

Itse tein testin biologian ja kemian osalta, fysiikan testin ajattelin tehdä myöhemmin. Mielestäni tekemäni testit olivat haasteellisia ja näin pääsykoeopiskelun ollessa suht alkuvaiheessa osa testissä kysytyistä asioista oli sellaisia mitä en ole käynyt läpi tai saati koskaan edes kuullut. Testin tulos oli omaa osaamistani ajatellen varsin realistinen. En olisi omankaan arvioni perusteella tässä vaiheessa kuvitellut osaavani yhtään paremmin kuin mitä testeistä sain pisteitä. Jos siis sait testistä hyvät pisteet tai jopa täydet, uskon että voit taputtaa itseäsi olalle ja todeta osaamisesi olevan suht hyvällä tasolla. Mikäli testistä taas tuli hieman vähemmän pisteitä niin se kannattaa lähinnä ottaa motivaattorina, siitä on hyvä parantaa!

-H-


2 kommenttia:

 1. Löysin nyt tämän blogisi. Ja tämä lääkiksen pääsykokeeseen valmistautuminen kiinnostaa kovasti! Itselläkin mielessä ensi vuoden kokeeseen osallistuminen, mutta nyt huomasin, että olet ilmeisesti aloittanut harjoittelun jo kauan sitten? Kääk, olenko auttamattomasti myöhässä tässä vaiheessa?! Haetko ensimmäistä kertaa? Olen myös perheellinen ja työssäkäyvä äiti, joten mitenhän tässä mahtaa käydä. Valmennuskurssille olisi tarkoitus osallistua ja itseopiskelua ennen sitä. Mutta riittääkö aika..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaisa!
   Kiva, kun löysit blogin ja laitoit viestiä :) Se kuinka paljon aikaa prosessi vaatii riippuu paljon lähtötasosta ja siitä, miten valmistautuu ja kuinka paljon lukemiseen on käytettävissä aikaa. En suoralta kädeltä sanoisi sun olevan vielä auttamattomasti myöhässä. Mille valmennuskurssille aiot osallistua? Laita ihmeessä, vaikka sähköpostia jos haluat vaihtaa enemmälti ajatuksia tai vertaistukea urakkaan :)

   Poista

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...