27. toukokuuta 2017

354/412

Keskiviikkona kävin tosiaan työkaverin luona istumassa iltaa, ja oli ihan mukavaa. Tosin torstaina hieman väsytti, kun nukkumaanmeno hieman venähti.  Onnekseni olin autolla liikenteessä, koska väsymyksen päälle vielä krapulan poikanen niin nou thanks.

Museossa


Torstaina me käytiin perheen kanssa museokäynnillä. Se oli sellainen pieni retki omalla kylällä. Illalla sain aikaiseksi huoltaa meidän pyöräkärryn ja eilen päästiinkiin korkkaamaan pyöräilykausi koko perheen voimin. Auringon paisteessa järvi- ja peltomaisemissa polkeminen oli kyllä tosi jees ja siihen päälle vielä pit stop leikkipuistossa. 

Turvavöiden kiinnitystä 

Eilen illalla mun vanhemmat haki lapsen ja meidän lapsivapaa alkoi. Me ei kuitenkaan osata nykyään enää nukkua pitkään, vaikka lapsi ei olekaan kotona ja oltiin kumpikin hereillä jo aikaisin. Mun kaverikin piipahti jo yhdeksän maissa meillä aamukahvilla, mikä oli tosi kiva juttu. Nähdään nykyään liian harvoin kun asutaan eri paikkakunnilla, kummallakin on omat menonsa ja juttunsa. Sellaista se "aikuisten" elämä kai on. Kun on työt, lapset, harrastukset.. Tosi ystävän kuitenkin tunnistaa siitä, että vaikka aikaa kuluu niin sillä ei ole merkitystä, aina jatketaan siitä mihin on viimeksi jääty. 

Nyt suunnitelmissa on lukea, kun vaimokin lähti omille menoilleen. Illalla sitten kahdestaan leffaan ja meidän nappulakin palautuu mummun ja papan hoivista. Sen verran me vielä ollaan kiinni lapsessa, ettei olla annettu häntä kuin yhdeksi yöksi kerrallaan kylään. Tosin hän varmasti mieluusti olisi isovanhempiensa hoivissa pidempäänkin. On kyllä todellinen rikkaus, että meidän kummankin vanhemmat haluavat olla lapsen kanssa mahdollisimman paljon ja lapsi viihtyy heidän seurassaan loistavasti.

Mukavaa lauantaita ja viikonloppua kaikille! 

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...