4. toukokuuta 2017

377/412 Terveisiä sairastuvalta

Henki pihisee ✌🏻..tai no, rohisee.. Tänään on sitten lääkärissä käyty. Pitää varmaan lähteä bingoon, koska diagnooseja sain useamman: molemminpuolinen korvatulehdus, poskiontelotulehdus ja bronkiitti/ alkava pneumonia. Kaupanpäällisiksi myös kierrokset labrassa ja röntgenissä. Mutka apteekissakin tuli käytyä ja haettua dropit. Huomenna lääkäri vielä soittaa labroista, kun kaikki tulokset eivät tälle päivälle ehtineet valmistua.

Kuva: Pinterest

Kipeenä oleminen on rankkaa. Sitä kun ei oikein jaksa tehdä mitään eikä kuntokaan salli. Kuitenkin keksii kaikkea mitä tahtoisi tehdä, kuten perheen kanssa olemista, pääsykokeisiin lukemista, urheilemista, hienosta säästä nauttimista, valokuvaamista, kitaran ja ukulelen soittoa, jopa siivoamista.. ja totuus on se, että jaksat hädin tuskin liikkua sänky-wc-keittiö-sänky väliä, selailla puhelimella nettiä ja kuunnella musiikkia. 

Näillä mennään, ehkä vointi alkaa kohentua antibioottien aloituksen myötä. Nyt vois taas vaikka ottaa torkut, oonhan mä puolituntia jo ollutkin valveilla. 

Palataan!


-H-

2 kommenttia:

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...