27. kesäkuuta 2017

323/412 Nahka punoittaa ja tuloksia odotetaan

Aamulla sain taas hetken omaa aikaa ja kävin lenkillä. Hyvin jaksoin tänäänkin juosta, vaikka aamustakin on jo melko kuuma. Eilen lenkkeilin kadunvartta pitkin marketteja, ravintoloita ja hotelleja ohittaen ja tulin rantaa pitkin saman matkan takaisin. Hiekalla kulkeminen on yllättävän raskasta, kun jalat uppoavat hiekkaan. Tänään otin lenkilleni toisen suunnan ja juoksin mäkeä ylös paikallisten asutusten keskelle. Takaisin tullessa tulin taas rantaa pitkin hotellillemme. 


 


Kuvasta ei korkeutta kunnolla hahmota, mutta kuvassa näkyvä saari on suht lähellä hotellimme edustalla olevaa rantaa.


Lenkin jälkeen kävin suihkussa ja menin perheen kanssa altaalle. Eipä tullut sitten laitettua selkäpuolelle aurinkorasvaa, kun ajattelin olla altaalla hetken vain ja nyt sitten nahka punoittaa "mukavasti".  Ehdinhän tänään vaimolle puolen päivän aikoihin tokaista "2,5 päivää täällä enkä ole vielä polttanut itseäni" (palan herkästi) ja päikkäreiden aikaan alkoi nahkaa kuumottamaan ja huomasin vahingon tapahtuneen. Hups! 


 


Pääsykoetuloksia on kuulemma jo Oulusta, Kuopiosta ja Tampereelta! Helsinki ja Turku  eivät ole vielä tuloksia julkaisseet. Jännitys vielä niiden osalta siis säilyy! Miten Sinun kävi, pääsitkö sisään, jatkuuko lukeminen ensi vuotta varten? 


-H-


5 kommenttia:

 1. Moikka! Löysin juuri blogiisi kun etsin lääkisaiheisia juttuja! Jään seurailemaan :) . Kävin itse kokeessa tänä keväänä Tampereella, mutta huonosti valmistautuneena - aloitin tammikuussa ihan perusteista ja keskityin koko kevään fysiikan ja kemian lukiokurssien tahkoamiseen ja esim. bilsat jäivät kokonaan lukematta. Mutta nyt uutta koitosta kohti! Aurinkoista loman jatkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että jäät seuraamaan ja kommentti ilahduttaa aina :) Ollaan niin sanotusti samassa veneessä :D Tsemppiä lukemiseen ja mukavaa kesää! :)

   Poista
  2. Kiitos! Mulla on myös aluillaan pääsykoeaiheinen blogi, löytyy osoitteesta ononneao.blogspot.fi :) .

   Poista
  3. Koitin käydä kurkkaamassa blogiasi, mutta ilmoitti, että osoitteesta ei löydy blogia.

   Poista
 2. Hups! Yksi o on jäänyt pois eli osoite on ononneaon.blogspot.fi :) .

  VastaaPoista

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...