26. kesäkuuta 2017

324/412 Lämpimät terveiset

Nyt ollaan pari päivää oltu Kreetalla ja ensimmäinen mitä tulee mieleen täältä kertoa on, että täällä on KUUMA! Aamupäivällä lenkillä käydessäni lämpö nousi yli 37 asteen ja merivesikin  oli 30 astetta lämmintä. Vedessä pulikointi kuitenkin kivasti viilentää kuumuudessa ja lapsi tahtoisikin olla koko ajan uimassa. Me vanhemmat emme ihan koko lomaamme välttämättä tahdota viettää uiden, mutta ei ole ainakaan pelkoa, että palaisi aurinkotuolissa maatessaan. Pikku-H:n kanssa, kun keskustelimme meriveden suolaisuudesta niin hän totesi veden olevan "vähän niin kuin suolakeksi". Joo, onhan niillä jotain yhteistä toki. Keksit kyllä maistuvat, mutta meriveden juomisen opastin jättämään väliin.

 

Paikalliset ihmiset ovat täällä todella ystävällisiä ja kohteliaita. He tervehtivät ja tulevat jutustelemaan. On jännä kuinka Suomessa ihmiset ovat niin paljon sisäänpäin kääntyneempiä. Ei meillä päin noin vain ventovieraille jutella. Tosin ei se itselleni niin vierasta ole. Kohtaanhan ihan ammattinikin puolesta jatkuvasti vieraita ihmisiä ja harrastan jonkin tason smalltalkia.

Viimeisimpänä huomiona, muttei lainkaan vähäisimpänä. Täällä on HYVÄÄ ruokaa! Nam! 

 

Nyt unille, että jaksaa huomenna taas ainakin uida! 

-H-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...