23. kesäkuuta 2017

327/412 Mafynetti saapui taloon

Keskiviikkona postilta tuli saapumisilmoitus ja kävin noutamassa paketin. Paketti sisälsi Mafynetti 2 - lääketiede itseopiskelumateriaaliin kuuluvan Lenovon 7" tabletin. Tabletti oli valmiiksi ladattu ja samointein käyttövalmis. Sovellusken kuvake oli valmiina näytöllä ja sovelluksen käynnistäessään piti vain näppäillä oma sähköpostiosoitteensa käyttäjätunnukseksi sekä valita kielivaihtoehdoista suomi tai ruotsi. Tämän jälkeen pääsi selailemaan materiaalia.
Mafynetti 2 on valmennuskursseja tarjoavan MAFY-valmennuksen tarjoama elektroninen sovellus, jonka avulla voi valmistautua lääkiksen pääsykokeisiin (lisäksi diplomi-insinööriosastojen pääsykokeisiin, että yo-kokeisiin bi,fy, ke). Mafynetti 2 - lääketiede itseopiskelumateriaali sisältää 1420 fysiikan tehtävää, 1020 kemian tehtävää sekä 1170 biologian tehtävää. Osa tehtävistä on lääkistyyppisiä monivalintatehtäviä. Lisäksi fysiikasta ja kemiasta on koko oppimäärän kertaavat pientehtäväpaketit. Hinta itseopiskelumateriaalilla sisältäen tabletin on 745€ ja tilaus on voimassa 30.6.18 saakka. Tuohon pakettiin kuuluvat myös paperiset versiot harjoituskokeista, jotka postitetaan 31.12.2017. Pakettiin tarjotaan myös 395e lisähintaan henkilökohtaista opiskeluvalmentajaa, joka on yhteydessä kahden viikon välein antaen apua lukusuunnitelman teossa, opiskelutekniikoissa, koestrategiassa sekä stressinhallinnassa. Opiskeluvalmennus alkaa aikaisintaa syyskuussa 2017 ja kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta.

Itse saan käyttööni Mafynetti 2 - lääketiede etäkurssin, jonka hinta on 1691€. Paketti sisältää myös edellä mainitun tabletin Mafynetti 2- sovelluksella. Sen lisäksi  8 harjoituskoketta oikeassa koesalissa (kokeet saa pisteytettyinä takaisin ja arvion siitä kuinka lähellä sisäänpääsyä on) sekä opiskeluvalmentajan tarjoaman avun, sisältäen:
 • puhelimitse tapahtuvan alkukartoituksen (30-45min)
 • kahden viikon välein säännölliset puhelinpalaverit yhdessä sovittuna ajankohtana
 • ohjeistusta opiskelutekniikassa, aikataulutuksessa, jaksamisessa, koestrategiassa sekä mahdollisen koejännityksen hallinnassa
 • tukea oikean lukurytmin ylläpitämisessä
 • huomioita harjoituskokeista 
Kumpaakin Mafyn tarjoamaa vaihtoehtoa on mahdollista jatkaa 30.6.18 jälkeen vuodella 495€ hintaan. Tuolloin pakettiin sisältyy kaikki lukuvuoden 2018-2019 uudet ja muutetut harjoituskokeet paperille painettuna ja postitettuna. Lisäksi Mafynettiin tuotetaan joka vuosi uutta materiaalia, jotka päivittyvät sovellukseen. Lisenssin päätyttyä Mafynetti- ohjelman kurssit ja tehävät eivät ole enää käytettävissä eivätkä nähtävissä.

MAFY-valmennus tarjoaa myös valmennuskursseja lähikursseille. Kursseja on useita eri vaihtoehtoja, kurssien hinnat määräytyvät lähinnä kurssin pituuden ja opetuskertojen mukaan.

Itse aloitin Mafynetin käytön tutustumalla MAFY:n opiskeluoppaaseen. Siitä kirjoitan seuraavassa MAFY- päivityksessä lisää!

Hyvää juhannusta kaikille! 

-H-

2 kommenttia:

 1. Jään mielenkiinnolla odottelemaan seuraavia Mafy-aiheisia postauksiasi. Harkitsen itse myös Mafynetin hankintaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :) Niitä on luvassa Suomeen paluun jälkeen, ku pääsen tositoimiin :)

   Poista

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...