24. kesäkuuta 2017

326/412 Erilainen juhannus

Meidän juhannukseen on yleensä kuulunut mökille lähtö tai joku muu meneminen. Tänä vuonna emme lähteneet mihinkään ja olemme olleet vain kotona. Ollaan pakattu ja valmistauduttu huomiseen lähtöön. Huomenna meitä kutsuu kahdeksi viikoksi Kreikka, Kreetan saari. Vaimo on aiemmin, lapsuudessaan ollut samassa kohteessa Kreetalla ja jopa samaisessa hotellissa mihin me myös menemme. Itse olen käynyt Kreikassa vain Rhodoksella, ja siitäkin on jo liian kauan aikaa. Lapselle tämä on ensimmäinen ulkomaanmatka jos Tallinnassa käymistä ei lasketa. Kotimaassa olemme lentäneet lapsen kanssa useammankin kerran ja ainakin tuolloin lentomatkat ovat menneet mukavasti, oletettavasti siis nytkin. Pikku-H on pitkään ollut kovin kiinnostunut lentokoneista ja on puhunut paljon siitä, kuinka pääsee nyt lentämään. Reippaasti hän myös kertoo kaikille, jotka haluavat vain kuulla, että mihin olemme lähdössä.

Melkein kaikki kamat alkaa olla pakattuna


Vaimo leipoi juhannuksen kunniaksi mansikkakakkua


Mietin pitkään, että otanko lomalle mukaan pääsykoematskuja ja Mafy- tabletin. Eilen vielä pähkäilin, että mitä kaikkea pakkaisin mukaan ja latasin tabletinkin. Päädyin kuitenkin siihen, että jätän kaikki pääsykoemateriaalit kotiin. Pidän nyt reilusti kahden viikon loman koko touhusta. Sanoin eilen vaimolle, että odotan lomalta sellaista totaalista nollaus fiilistä, mutta pahoin pelkään ettei sellaista tule 😅  Meidän elo on nimittäin jokseenkin hektistä ja vilkas 3-vuotiaamme kyllä järjestää jos meno hetkeksi rauhoittuu. Koitan kuitenkin olla rennolla ja positiivisella mielellä. Meillä on varmasti tulossa ikimuistoinen reissu. Ihanaa päästä sateisesta Suomesta aurinkoon!


-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...