21. kesäkuuta 2017

329/412 Tulosten saapuminen lähenee

Ensi viikon perjantaina on se päivä, jota moni on odottanut. Osa on odottanut innolla ja osa hieman ehkä alakuloisin sekä pettynein fiiliksin.  Joillekin tuo päivä avaa ovet lääkikseen ja toisille taas tulee mietinnän alle se, että jatkuuko lukeminen ja uusi haku odottaa vai jääkö unelma lääkikseen pääsemisestä siihen. Kannustan kaikkia, jotka eivät pääse sisään jatkamaan yrittämistä. Kova työ palkitaan varmasti ja koska hakijoita on todella paljon niin kaikki eivät valitettavasti samalla kerralla sisään pääse.

Itselläni on tänä vuonna helppoa. Ehkä tuntuu hieman väärältäkin sanoa näin, kun tiedän miten jotkut ovat tehneet työtä ja panostaneet tämän vuoden kokeeseen. Mua ei stressaa eikä jännitä, enkä koe pettymystä. Sillä lukemisella ja niillä taidoilla, jotka mulla tänä vuonna kokeessa oli niin eivät millään riitä sisäänpääsyyn. Lähinnä olen odottavilla fiiliksillä sen suhteen, että monta pistettä sain ylipäätään rävellettyä kasaan. Tavoite oli kaksi pistettä ja uskon siihen yltäväni 😉  Ensi vuonna kaikki on varmasti toisin ja tuloksia odotan suurella jännityksellä. Ehkä nyt siis nautin vielä tästä keveydestä.


-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...