19. kesäkuuta 2017

331/412 Ensimmäinen lomapäivä


Ensimmäinen lomapäivä alkaa kääntyä iltaan. On tosi hyvä fiilis olla lomalla, vaikka ihan ei ole vielä työasioista päässyt irtautumaan. Tänään aamupäivällä käytiin tytön kanssa entisellä työpaikallani moikkaamassa kavereita, vaikka perjantaina sanoin jo kaikille heipat ja jätin avaimet. Iltapäivällä kävin uudella työpaikallani juttelemassa uuden esimieheni kanssa ja sopimassa yksityiskohdista tulevaa ajatellen. Eiköhän tässä kuitenkin muutaman päivän kuluessa työasiatkin unohdu ja pääsen kunnolla lomamoodiin. Viimeistään ainakin sunnuntaina, kun lentokoneen pyörät irtautuvat Helsinki-Vantaalta ja meidän perhettä kutsuu etelän lämpö.

Lauantaina meillä vietettiin tytön 3-vuotis synttäreitä ja eilen oltiin mun perheen kanssa Korkeasaaressa. Synttärit menivät kivasti. Tyttö sai hienoja lahjoja, vaikka tärkeintä oli, että meille tärkeät ihmiset osallistuivat ja olivat läsnä.  Lahjaksi saatu lääkärilaukku ilahdutti erityisesti tätä äippää!

Korkesaaressa meidän juniori ja siskoni samanikäinen poika jaksoivat hurjan hienosti kävellä ja olla. Toki onhan tuon ikäisissä kaitsemista, kun tahtoisivat säntäillä iteksensä minne sattuu. Eläimiä oli jokseenkin vaikea bongata, olivat paljon omissa pesissään tai piiloissaan. Oletin, että pilvisenä eikä liian kuumana päivänä eläimet olisivat olleet hieman paremmin nähtävissä. Joitakin kivoja valokuvia kuitenkin sai otettua.


 
Huomenna aion kertoa tulevasta yhteistyöstäni liittyen pääsykoe valmistautumiseen!
Palataan!


-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...