18. huhtikuuta 2017

393/412

Töissä oli tänään älytön päivä. Potilaita tuli ovista ja ikkunoista. Sen siitä saa, kun pulju on neljä päivää kiinni. Potilaat olivat sinnitelleet vaivojensa kanssa pyhien yli ja nyt kun arki vihdoin koitti, niin KABOOM! Here we are and we need some treatment!   

Työpäivästä kun selvisi niin koukkasin päiväkodin kautta kotiin. Vaimo oli laittanut ruuan valmiiksi ja kun kroppa oli ladattu otin suunnan kohti kirjastoa. Mitäpä muutakaan tänään oli luvassa kuin mun lempparia..fysiikkaa ja laskemista!

Laskeminen suorastaan hivelee mun aivonystyröitä. Not.. Aiheuttaa lähinnä päänsärkyä ja ahdistusta. Siitä huolimatta tänään oli hyvä päivä ja voin olla tyytyväinen itseeni. Sain tehtäviä hyvään tahtiin laskettua ja jokaisen tehdyn tehtävän ratkaistua oikein yhtä lukuunottamatta. Ratkaisemattomasta tehtävästä laitoin konsultaation itseäni fiksummalle, sen suhteen olen odottavalla kannalla. Tänään laskemisesta ei jäänyt mitään hampaankoloon. Ehkä se sujuu myös ensi kerralla?

Kuva: Pinterest

Nyt hetki relaamista ja sitten untenmaille!

Opiskeluun käytetty aktiivinen aika = 53h 5min

Tehdyt tehtävät = 47 


-H-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...