9. huhtikuuta 2017

403/412 Suunnitelma - suunnittelemattomuus

Lukusuunnitelman merkityksellisyyttä korostetaan ja näin ollen ajattelin, että minunkin pitäisi sellainen tehdä. Suunnitelmanani on kuitenkin tällä hetkellä toteuttaa tiettyä suunnittelemattomuutta. En aio päivä, viikko tai kuukausi kohtaisesti tässä vaiheessa suunnitella sitä mitä opiskelen missäkin vaiheessa. Niin kauan kuin nykyinen flow pysyy päällä niin annan palaa kurssi kerrallaan. Suunnittelemattomassa suunnitelmassani aion siis käydä nyt ensin koko materiaalin kertaalleen lukien läpi. Luen kursseja limittäin, jotta asiat jotenkin loogisesti nivoutuisivat toisiinsa tässä pintapuolisessa katselmuksessa. Tämän luku-urakka kierroksen tehtyäni voin sitten miettiä tarkemman lukusuunnitelman tekoa uudelleen.

Tiettyä suunnitelmallisuutta toki vaatii, että työpäivien  jälkeen ja perheen kanssa vietyn ajan ohella ehtisin päivittäin edes hieman lukemaan. Vaimoni kanssa olemmekin tarkkaan sopineet kuinka arkisin otan aikaa lukemiselle ilman, että perheeni jää minulta prosessin aikana paitsioon.

Tämän viikon olen ollut lomalla ja olen ehtinyt lukemaan huomattavasti enemmän kuin tulen ehtimään töissä ollessani. Pidän kirjaa aktiiviseen lukemiseen käyttämistäni tunneista ja lisäksi seuraan tehtyjen tehtävien määrää. Niitä lukemia myös tulen varmasti tännekin jossain vaiheessa päivittämään.

Nyt lapsi nukkumaan ja jatkamaan flashcard tyyppisten korttien askartelua! Hyvää viikonloppua kaikille!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...