31. heinäkuuta 2017

289/412 Maanantai

Maanantait on usein sellaisia päiviä, että ne voisi skipata melkein kokonaan, eikö? Tänään ainakin täällä on tuntunut siltä. Aamulla kellon soidessa 5.30 kuulin ensimmäisenä, että ulkona sataa vettä kuin saavista kaatamalla. Edessä oli työmatkan taittaminen pyörällä ja ajattelin, että ompahan ilma ainakin happirikas jos ei muuta positiivista tästä kesäisestä kelistä keksi. Melkein yhtä hyvässä linjassaan loistavan ilman lisäksi oli se, että äkkiä kiireessä ennen polkemaan lähtöä pesin hampaat, enkä muuten pessyt omalla hammasharjallani vaan vaimon! Ei kiva. Se on kai kuitenkin positiivista, että muistin kiireessä edes pestä hampaat, vaikka erehdyin harjasta.

Työpäivä meni ihan mukavasti ilman mitään episodeja ja sekoilua. Kotiin lähtiessä kuitenkin huomasin, että pyöräni takarengas oli tyhjä. Onnea on kuitenkin olla töissä pyöräliikkeen vieressä. Niin sitten kävelin reippaasti liikkeeseen sisälle ja kysyin, että onnistuisiko renkaan paikkaus, kun pitäisi päästä kotiin. Liikkeen miehet lupasivat puolen tunnin päästä käsitellä mun menopelin. Siinä odotellessa mulle kävi pieni vahinko. Saatoin nimittäin ostaa pyörään lukkopolkimet ja itselleni pyöräilykengät. Hieman kalliimpi renkaan paikkaus oli se. Ne kuitenkin toimii! Mun kotiin polku ennätys parani melkein viidellä minuutilla.


Huomenna aion töiden jälkeen suunnata kirjastolle lukemaan muutamaksi tunniksi. Odotan innolla! 

-H-


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Jotenkin kuitenkin kuulostaa että "Loppu hyvin kaikki hyvin" ja tänään sitten lukeminen lähtee käyntiin kovaa vauhtia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, juuri näin, kaikki hyvin! :) Kiitos tsempeistä! Kyllä tää rupee tästä taittumaan :)

      Poista

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...