15. heinäkuuta 2017

305/412 Omaa aikaa ja DIY-projekti

Vein vaimon ja tyttären asemalle hieman ennen seitsemää. He ottivat suunnan etelästä kohti Joensuuta ja palaavat vaimon vanhempien kyydissä kotiin torstaina. Itse jäin kotiin, jotta voisin lukea rauhassa ja, koska mun loma loppuu. Maanantaina pitäisi palata töihin. Hieman jo jännittää uusi työpaikka ja uudet kuviot!

Pikku-H sanoi eilen, että mulle tulee heitä niin kova ikävä, että itken koko sen ajan, kun he ovat poissa. Kerroin, että en ihan koko aikaa itke, vaikka tosi kova ikävä tuleekin. En kiellä myöskään sitä, ettenkö nauttisi siitä, että saan hetken olla itekseni, viettää omaa aikaa. Perhe-elämän ja sosiaalisen työn kanssa ajoittain tulee sellainen ihmisähky, joten nämä muutamat päivät ihan yksin pari kertaa vuodessa tekevät hyvää.

Nyt aamulla piti alkaa heti lukemaan, mutta hups.. Keksin, että yllätän vaimon pienellä DIY-projektilla, mistä on jo pidempään ollut puhetta. (Hän ei kuitenkaan lue blogiani, niin voin täällä projektista kertoa). Suunnittelin tekeväni meille sängynpäädyn, jota olemme kaipailleet jo useamman vuoden ajan, mutta emme ole vain saaneet aikaiseksi. Tein nyt aamulla piirrustukset ja mittailin hieman. Sängynpääty tulee olemaan yksinkertainen, joko koivuvanerista tai OSB-levystä valmistettu. Valitsen OSB-levyn mikäli löydän sitä ilman formaldegydiä, sillä en halua meidän makkariin mitään myrkkyjä. Lisäksi suunnittelin, että kiinnittäisin sängynpäätyyn jonkinlaiset hyllyt tai muut vastaavat ajamaan yöpöydän asemaa ja lisäksi jonkinlaiset valaisimet ovat hankintalistalla. Ajattelin, että kipaisen Ikeaan inspiroitumaan jahka se aukeaa!

Nyt taidan paneutua Mafynettiin ennen Ikean ja rautakaupan aukeamista! Palaan DIY-projektiin, kunhan olen saanut jotakin aikaiseksi.

Mukavaa viikonloppua kaikille!


-H-

PS. Tutut, tästä projektista ei sitten hiiskuta A:lle 😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...