21. heinäkuuta 2017

299/412 Mihin nämä päivät kuluvat?

Nyt ollaan mun oletetun laskurin mukaan siinä vaiheessa, että tulevaan pääsykokeeseen on enää noin 299 päivää aikaa ja about 10 kuukautta. Kysyn vaan, että mihin nämä päivät ovat kuluneet? Välillä tuntuu siltä, että aikaa on vielä paljon ja toisinaan tulee tuskainen ahdistava fiilis siitä, että aika on niin rajallista, että kiirus tulee kyllä. Kuinka ehdin ja pystyn oppimaan näin paljon tässä ajassa?
Hurjaa on! Tämä on lukemisen ja laskemisen lisäksi aikamoinen henkinen prosessi, jossa tulee tutkailtua itseään ja fiiliksiään hieman uudesta näkökulmasta. Tästä voisin jossain vaiheessa kirjoittaa ihan oman postauksen.

Kohta pitäisi lähteä töihin, mutta tässä aamupalaa syödessä aloin sitten lukemaan muita blogeja ja tässä sitä taas löytää itsensä kirjoittamassa. Perhe nukkuu vielä. Sain vaimon ja lapsen eilen kotiin, ja kaikilla oli kyllä ollut kova ikävä ja oli ihana nähdä. Sängynpäädyn suhteen yllärini ei aivan onnistunut. Olin nimittäin sulkenut makuuhuoneen oven lähtiessäni matkalaisia ulos vastaan. Vaimo oli heti menossa sisälle, kun sanoin että odota nyt ja pidä ovia auki, kun kannan tavaraa, mutta hän laittoi oven salpaan ja sehän pysyi itsellään auki. Hän oli sitten ensimmäisenä kantanut tavaransa makuuhuoneeseen. Kävellessäni kantamusten kanssa kolmanteen kerrokseen hän odotti kädet lanteilla rappukäytävässä ja kysyi "Mitä sä olet oikein mennyt tekemään?". Siinä vaiheessa mua hieman jännitti, että kuinka tässä käy... Hän kuitenkin ilahtui ihan todella ja piti tekemistäni ratkaisuista. Tuli äärimmäisen hyvä fiilis itselle siitä, että joskus vielä onnistuu yllättämään toisen.

Nyt lähdettävä töihin, ettei tule kiire! Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...