26. helmikuuta 2018

79/412 Kun väsymys valtaa

Viimeiseen viikkoon en ole lukenut minuuttiakaan. Yksinkertaisesti en ole ehtinyt enkä jaksanut. Olenko tuntenut huono omaatuntoa ja huonommuutta? Kyllä. Tunne siitä, että pitäsi handlata tämä kaikki on valtava. Miksi minä en pysty jos joku muu pystyy? Järjellä ajateltuna asian miettiminen on kuitenkin turhaa, sillä tämä on mun elämä ja mun voimavarat, eikä omaa tilannetta toisiin vertaamalla mitään voita. Ehkä on myös sallittua väsähtää, kun valvoo pienen vauvan vuoksi, käy arkisin kahdeksan tuntia  töissä, osallistuu perheen arkisiin askareisiin ja on paikalla joskaan ei aina ihan läsnä. Toisinaan väsymys on ollut niin valtaisa ettei päässä liiku mitään. Esimerkiksi puolison pyynnöt jonkin asian x suorittamiselle rekisteröityy jonnekin kauas ja toimintakeskus on täysin lamaantuneena, eikä mitään tapahdu kunnes hän havahduttaa minut koomasta toistamalla pyyntönsä. Muistutankin tällä hetkellä lähinnä ameebaa.

Mafyvalmentajani kanssa olemme keskustelleet siitä, että vaikka nyt aika ei ole onnistumiselle kaikista otollisin niin kaikki jo tehty työ ja työ mitä tulen tekemään on aina asiassa eteenpäin. Luovuttaa en edelleenkään aio. Mafynetti on enemmän kuin pelkkä sovellus, joka auttaa oppimaan asioita. Siellä takana on ihmisiä, jotka haluavat auttaa muita ja todella ovat omistautuneita asialleen. Meillä on ollut oman valmentajani kanssa hyviä keskusteluita, kun olemme parin viikon välein soitelleet, että kuinka minulla menee. Hän on myös antanut hyvää perspektiiviä asioihin, kun tuntuu että itse menen prosessointini kanssa solmuun.

Toivon, että teillä muilla pääsykokeisiin valmistautuvilla on elämä hieman pirteämpää! Onneksi sentään eletään kevättä ja aurinko paistaa, se pitää mielenkin virkeämpänä kuin pimeän aikaan.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja tsemppiä! 

-H- 

2 kommenttia:

 1. TSEMPPIÄ! Jos yhtään lohduttaa, niin mä tasan tiedän tuon tunteen <3 Väsymys on jotain aivan hirveää, se oli ja on itseni pahin vihollinen (riittämättömyyden tunteen ja syyllisyyden ja hmm mitähän vielä) lisäksi. Onneksi on jo ihanan valoisaa, toivottavasti saat(te) auringosta virtaa <3

  Enää pari kuukautta raakaa duunia, sittenhän sen näkee, mihin asti on päästy. Tsemppiä ja voimia arkeen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tsemppiä tarvitaan aina ja tulee kyllä tarpeeseen nämä vertaisen viestit.

   Poista

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...