28. helmikuuta 2018

77/412 Imurointia iltasella

Useinkaan erinäisten tapahtumien lähestyminen ei tunnu hyvältä jos tapahtumaan ei ole valmistautunut sen vaatimalla tavalla. Ei ole varma olo mennä  esimerkiksi pääsykokeeseen jos tietää, että valmistautuminen ei ole ollu sitä mitä pitäisi. Nyt ei onneksi ole vielä pääsykoe edessä, mutta lauanataina on meidän juniorin ristiäiset ja lähes kaikki tekemättä! Ristiäiset pidetään meillä kotona ja ihan vaan perheen kesken, että sinällään paineita ei tarvitsisi ottaa. Vähän otetaan silti.

Kun on herännyt 5.40 ja tehnyt päivän töitä ja jatkaa kotona hommiaan niin, että lopettaa sohvan alustan imuroinnin ja mattojen tuuletuksen kymmeneltä, niin vähemmälläkin järjellä voi todeta ettei tässä kai ole järjen hiventä. Tosin tuntuu ettei viime aikoina monessa muussakaan mun touhussa ole ollut, heh. 

Imuroidessani ehdin miettiä kaikenlaista. Sinällään positiivista, että korvien välissä jotain liikkui. Mietin esimerkiksi sitä, että milläköhän ihmeellä sitä tulisi toimeen jos joskus opiskelemaan pääsisi, kun ei olisi enää samanlaisia tuloja kuin nyt työelämässä ollessa. Meillä esimerkiksi oli tässä vähän huonoa tuuria ja meidän pyykinpesukone hajosi. Viime viikolla sitten tuli uusi pesukone ja uudistimme samalla koko pesitornin. No eilen sitten hajosi astianpesukone ja uusi kone tullaan asentamaan perjantaina. Koko lystiin upposi kolmatta tonnia rahaa. Eikä meillä mitään ylimääräistä ole nytkään ja jatkuvasti saa miettiä kuinka järkevästi talouttaan hoitaisi. Miettiessäni aiempaa opiskeluaikaani niin melko pienellä sitä oli silloin selvittävä. Tosin.. Jos pääsen joskus opiskelemaan niin kyllähän se sitä tarkoittaisi, että omistusasunnosta olisi melkein luovuttava ja vaihdettava yli 90 neliön kämppä johonkin hieman pienempään ja saattaisi kaupunkikin vaihtua. Turha kai tätäkään on nyt miettiä.. kunhan nyt vaan taas ajatus juoksee. 

Nyt otan hetkeksi vielä Mafyn tabletin käsiini ja luen hetken bilsaa, niin eiköhän kohta jo nukutakin. Täytyy muuten sanoa, että tuo tabletti on siitä näppärä, että sitä on helppo kuljettaa mukana jos vaikka reissun päällä on tai kirjastoon, kahvilaan tai muualle menee lukemaan. Kaikki materiaali on siinä saatavilla, eikä tarvitse esimerkiksi useampana kirjaa pitää mukanaan. 

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...