29. huhtikuuta 2018

17/412 Vähän kaikenlaista

Niin on taas edellisestä blogin päivityksestä vierähtänyt tovi aikaa. Täytyy sanoa, että aika tuntuu menevän ihan siivillä. Enää yli pari viikkoa pääsykokeeseen. 

No mitäs sitä on tullut tehtyä? Vähän kaikenlaista. On käyty töissä, on huolehdittu perhe-elämästä kaikessa kirjossaan, on luettu ja laskettu Mafynetin avulla. Kaikkea kuitenkin liian vähän. Tämä sama fiilis on varmasti monella. Aika tuntuu loppuvan kesken ja on asioita, joiden pitäisi olla hallussa, mutta eivät ole. 

Lukeminen ja tarpeeksi lukeminen on hieman sellainen  häilyvä käsite, sillä mikä kenellekin sitten riittää. En tiedä onko jokin defenssi tai muutoin selittelyn makua, mutta tuntuu muu elämä vaan painavan niin kovaa päälle ettei paukut aina riitä. 

Eilen vietettiin läheisemme hautajaisia ja tajusin kuinka oikeasti on tehtävä asioita, joista haaveilee ja sen lisäksi pidettävä läheisistään ja ihmissuhteistaan hyvää huolta. Toisinaan nämä asiat eivät kulje käsikädessä ja se jos jokin ei ole kovin yksinkertaista. Latteaa ja kliseistä todeta, elämä on. 

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...