27. maaliskuuta 2018

50/412 Yhteishaun loppu lähenee

Lääketieteellisen pääsykokeeseen on aikaa enää 50 päivää. Huomenna on viimeinen päivä yhteishakua klo 15 saakka ja jos vielä on haku tekemättä, niin kannattaa se hoitaa nyt pikimmiten kuntoon. Hakiessa kannattaa muistaa, että ensisijaiseksi laittamasi hakukohde on se, jonka pääsykokeisiin sinun on sitten osallistuttava. Tänä vuonna jaetaan myös ensisijaisuus pisteet.

Talven pimeys alkaa pian taittua ja useammalla pääsykokeeseen valmistautuneella on takanaan varmasti raskas talvi. Osa on opiskellut täysin itsenäisesti, toiset käyvät valmennuskursseilla ja joillakin on käytössään etävalmennus. Tapoja opiskella on monia ja jokaisella on omanlaisensa tie päästä opiskelemaan. Harvat pääsevät sisään ensiyrittämällä, mutta heitäkin on. Toisilla sisäänpääsy vaatii useamman kerran. Jokainen voi kuitenkin pian taputtaa itseään olalle ja todeta, että olen ainakin yrittänyt ja lähtenyt tähän hommaan.

Itselläni on ollut opiskelun apuna Mafy-valmennus ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Harmillista toki on, että elämäntilanteeni ei ole sallinut sellaista paneutumista opiskeluun kuin optimistisesti ajattelin. Tästä ei toki lannistuta ja aion mennä testaamaan tämän hetkisen osaamiseni tason pääsykokeissa.

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...