13. maaliskuuta 2018

64/412 Huomenna se alkaa

Huomenna alkaa yhteishaku ja ilmoittautuminen/haku on käynnissä 14.3-28.3 välillä. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä ennemmin aiemmin kuin myöhemmin, ettei vahingossakaan käy niin, että unohtaa ilmoittautua ajoissa. Jos mietit, että kannattaako pääsykokeeseen ilmoittautua jos valmistautuminen ei ole ollut optimaalisinta ja osaamisessa on aukkoja niin yhden kerran kokemuksella voin sanoa, että pääsykokeeseen kannattaa mennä. Tuolloin ainakin pääsykoetilanne käy tutuksi ja pääsee tuoreeltaan näkemään minkälaiset tehtävät tänä vuonna ratkaisevat sen keiden tie lääkikseen vie.

Itselläni tämä viikko on melko poikkeuksellinen. Eilen saavuin Tampereelle ja perjantaina paluu kotiin. Olen täällä työmatkalla ja kasvattamassa osaamistani diabetespotilaiden hoidossa. Olen jo nyt kahdessa päivässä oppinut valtavasti uutta ja saanut eväitä ammatillisen osaamiseni kehittämiseen. Asiaa on mahdottoman paljon ja kaikkea on vaikea sisäistää tässä ajassa, mutta hommia tämänkin osalta on hyvä sitten jatkaa kotona.

Fysiikkaa olen ehtinyt täällä hieman laskemaan, mikä on ollut tosi kiva. On melko luksusta hypätä omasta arjesta hetkeksi toiseen ympäristöön ja saada keskittyä rauhassa. En myöskään valita hotellissa nukkumisesta. Kotiväkeä on toki iso ikävä, mutta on helpottavaa tietää, että anoppi on vaimon apuna viikon eikä näin ollen tarvitse tuntea huonoa omaatuntoakaan kotoa poissaolemisesta.

Nyt nukkumaan, että huomenna taas jaksaa keskittyä uuden oppimiseen ja vanhan tiedon syventämiseen! Tsemppiä siskot ja veljet, 9 viikkoa pääsykokeeseen!

-H- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksi viikkoa

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi viikkoa pääsykokeesta. Olo on ollut viime aikoina jokseenkin tyhjä ja uuvahtanut. En ole vain saanut aikaisek...